Kurset starter om:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Hvor kult hadde det vært å strikke seg en stilig jakke eller genser?

Har du lyst til å strikke deg noe fint du har sett?

Men du er av dem som tenker: 

Jeg får det ikke til, for jeg kan ikke strikke - og ikke har jeg noen jeg kan spørre og forresten så dukker det alltid opp ting jeg ikke forstår i oppskriften!

Da er dette for deg! 

Få støtte og veiledning og strikk din egen superstilige jakke eller genser før påske!


Start 2018 med ny læring, lær å strikke på nytt! 

Bli med på strikkecoaching! 

Strikkecoaching er akkurat det det sier at det skal være coaching for strikkere - på nett. 

Jeg hjelper deg gjennom strikkeprosjektet til du kommer dit at du kan ta på deg din egen strikkejakke - eller genser om du vil. Spankulere stolt inn på cafeen for å treffe venninne dine, og få en haug av herlig kommentarer - om hvor stilig du ser ut, hvor flink du er og kan ikke du lage en sånn til meg og ;) 

Du må strikke selv, men du får veiledning og hjelp til alt fra fargevalg og pinnevalg til teknikker og sammensying av plagg underveis. Coachingen foregår via Facebook med livesendinger og videoer. Du får muligheten til å stille spørsmål både skriftlig og muntlig - og får svar både skriftlig og muntlig - i live-sendinger som du kan se direkte eller i opptak når det passer deg

Bestiller du VIP-pakken får du også 2 x 15 minutter 1-til-1 med strikkecoachen din i løpet av perioden coachingen pågår. Under disse møtene kan du spørre om ting og tang du måtte lure på eller trenge hjelp til. Møtene foregår mest sannsynlig på video, slik at jeg kan vise deg hvordan - for veldig ofte er det lettere å forstå når du får se det live. Til disse " møtene" sender du inn spørsmålene dine på forhånd, slik at du får maks ut av tiden din. 

HJELP TIL FARGER OG GARN

Du får hjelp til å velge riktig prosjekt for deg. Kanskje trenger du også hjelp til å bestemme farger og pinner. Dette er typiske ting som du får svar på under coachingen.

LIVE-SENDINGER

Hver uke kan du stille spørsmål som blir besvart i en live-sending. Der vil det også være mulighet til å snakke direkte med meg.

1-til-1-tid

Velger du VIP-pakken får du hver måned du er med 2 x 15 minutter 1-1- tid med coachen på videokonferanse - bare dere to. 

TEKNIKKVIDEOER

Ved oppstart får du tilgang på videoer som viser grunnleggende teknikker. Disse videoene er laget spesielt for strikkecoachingprogrammet. De har også en stemme som forklarer prosessene samtidig som du ser på videoene

SPØRSMÅL OG SVAR HVER UKE

Legg inn spørsmålene dine i gruppen fortløpende, så får du svar underveis.

FELLESSKAP MED STRIKKERE I SAMME SITUASJON

Du får et fellesskap med andre strikkere i samme situasjon. Vi hjelper hverandre til å bli bedre - sammen skal vi skinne.

“ Det er supergøy og mestringsfølelsen er stor når du har Anne Merete som #strikkecoach”

Kari Anna - bedriftsleder og nystrikkende strikkegal

Sammen er vi dynamitt ...

... sa Egon Olsen i Olsenbanden, jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg har klokketro på sammen kan vi utrette store strikketing! 

Og en ting er sikkert, du blir aldri klar - og det passe aldri, så hvorfor ikke ta steget nå og la oss skape litt strikkemagi sammen!


STRIKKECOACHING ER FOR

  • deg som gjerne vil strikke, men føler deg usikker og trenger støtte
  • deg som er nybegynner eller har nettopp tatt opp strikking igjen etter en haug av år uten strikkepinner og garn
  • deg som trives med læring på nett
  • deg som gjerne vil ha et strikkefellesskap hvor dere alle er på samme nivå og ikke minst - hvor INGEN spørsmål er dumme 
  • du som innerst inne vet du kan, men vet også at du trenger motivasjon
  • du som skjønner at du må strikke og øve for å bli bedre, men som ønsker deg deg en veileder underveis

Strikkecoaching er IKKE for

  • deg som strikker kofter og andre "avanserte ting" 
  • deg som ikke liker deg på nettet 
  • deg som ikke vil øve for å bli bedre
  • deg som ikke tenker at dette klarer jeg - med litt hjelp


“Jeg har ikke strikket siden jeg gikk på barneskolen. Jeg har alltid tenkt at jeg ikke kan strikke, men med hjelp av Anne Merete har jeg funnet motet og selvtilliten til å strikke. Jeg har strikket flere plagg og er kjempestolt av det jeg har laget - gleder meg til å strikke flere”

Anne Lise Borgen - designer og barnebokforfatter

Om Anne Merete

Det er jeg som skal lede deg gjennom strikkecoachingen. Jeg har lang erfaring med kreativitet og ikke minst strikking og har strikket siden tidenes morgen. I 2014 startet jeg Varm design som er firmaet bak alle mine strikkedesign

Jeg tror at #allekan og brenner for at du skal strikke - selv om du tror du ikke får til. Jeg vil at du skal lage dine egne flotte strikkeplagg som du er stolt av og som gir deg en sabla fin fin følelse og selvtillit når rosen og de positive tilbakemeldingene hagler inn. 

Min filosofi preger alle mine design og jeg har design og oppskrifter fra det helt enkle til de middels avanserte - og alle oppskriftene er skrevet uten forkortelser og andre "gresk"-lignende ord. 


Strikkecoachingen starter 15. januar 2018

Hva trenger du i tillegg?

Garn - Pinner - Oppskrift fra Varm design

det er ingen forutsetning at du strikker Varm designs oppskrifter, men det er en stor fordel da du helt sikkert vil få hjelp. 


Hvorfor vente? 

Du blir aldri klar - hopp i det!

PRISER: 

Strikkecoachingen går over 2 måneder og starter 15. januar. Du betaler 1250 for to måneder. Ønsker du VIP-versjonen hvor du også får 1-til-1 oppfølging 2 ganger i løpet av perioden, så betaler du kr 2300,- kroner. 

Jeg vil at du skal være happy, så om derfor gir jeg deg pengene igjen om du ikke er fornøyd 2 uker inn i kurset.